Jelena Bin Drai nedavno je posetila Srbiju u velikoj tajnosti, ali njeno prisustvo u Beogradu nije prošlo neprimećeno.Na društvenim mrežama se brzo pojavila fotografija koja nam je omogućila da vidimo kako danas izgleda. Nakon četiri porođaja, možemo samo reći – svaka čast! Jelena, jedna od najlepših i najbogatijih Srpkinja, već godinama živi u Dubaiju. Srećno je udata za arapskog biznismena Saida Bin Draija, ima četvoro dece, uspešna je u poslovnom svetu, njen život je prava bajka, ali istovremeno ne zaboravlja svoje korene, porodicu i drage ljude u Srbiji.

Nije poznato koje tačno destinacije Jelena obilazi i gde se kreće, budući da trenutno ne deli ništa na Instagramu, ali je sigurno da uživa.Podsetimo se da je tokom leta 2021. godine ona i njen suprug dobili četvrto dete, sina Rašida. Takođe imaju Asju, Hilala i Hamdana. Nije poznato da li neko od dece pravi društvo Jeleni tokom ove tajne posete Beogradu.

Ako se pitate kako Jeleni, uspešnoj poslovnoj ženi i majci četvoro dece, sve uspeva, ona je više puta objasnila:Ključ mog uspeha je savršena organizacija. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, a kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest kompanija. Nemam drugog izbora osim da budem savršeno organizovana – izjavila je. Dodala je:Tri dana u nedelji posvećujem isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan samo za porodicu.

Tada menadžeri preuzimaju ulogu, a ja provodim vreme sa Saidom i decom na plaži, brodu ili na porodičnom imanju. Srećom, imam odličan tim koji apsolutno verujem. Oduvek sam bila radoholičar i nikada nisam razmatrala mogućnost da budem samo domaćica. Često radim i posle ponoći. Više nikoga ne iznenađuje kada im u dva ujutru stigne mejl od mene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here