Različite nepredviđene situacije su zadesile putnike prilikom povratka sa svojih putovanja. Počev od automobila koji su se pokvarili u nepogodno vreme, do dugotrajnih gužvi u saobraćaju, izricanja kazni za prekršaje i drugih neprijatnosti. Međutim, jedna gospođa iz Srbije je odlučila da podeli svoje zastrašujuće iskustvo nakon povratka sa obale mora.

Okvirno oko 3 ujutru, dok smo prelazili granicu i ulazili nazad u Srbiju, desio se događaj koji je izazvao zebnju. Na nekom mestu blizu Prijepolja, zaustavio nas je automobil sa jagodinskim registarskim tablicama. Vozač tog automobila, nazvan “alfa” u priči, je pokazao rukom da se zaustavimo. Njene misli su se tada preplavile razmišljanjima – možda su želeli da ukažu na problem sa njenim svetlima ili su potrebovali pomoć.

Kada je momak iz tog automobila izašao, ona je proverila retrovizor i uverila se da je i suvozačev retrovizor prazan. Nakon što je osigurala da su vrata zaključana, spustila je prozor na pola kako bi razgovarala. Momak je prišao i rekao joj da im je ispraznio akumulator, te je predložio da izvade akumulator da bi ga “popravili”. Ovo je izazvalo sumnju kod nje, pa je izvinula i odbila da se angažuje u izvlačenju akumulatora. Napomenula mu je da je benzinska pumpa u blizini, gde može potražiti pomoć. Nastavila je vožnju zajedno sa svojim saputnicama, ali je primetila da su automobil s jagodinskim tablicama nastavili da ih prate. Osetivši nelagodu, nastavila je vožnju, a zatim se počela umarati. Tražila je benzinsku stanicu da bi se zaustavila, ali su se istovremeno formirale i gužve u saobraćaju. Odlučila je da stane na proširenju puta kako bi svi vozila mogla proći, ali su iznenađujuće i oni, vozači jagodinskog automobila, skrenuli i zaustavili se iza nje. Brzom reakcijom, dala je pun gas i odvezla se što je dalje mogla od njih.

Nastavila je vožnju do naredne benzinske pumpe gde je izašla iz vozila zajedno sa svojom saputnicom kako bi se smirile i došle sebi.Sve ovo se dogodilo u ranim jutarnjim satima, između 3 i 4, stvarajući gotovo neshvatljivu situaciju. No, upozorila je na ozbiljnost situacije i na to koliko je važno da se devojke ne zaustavljaju noću u sličnim situacijama. Kada joj je “alfa” momak predložio da izvadi akumulator, odmah joj je prošlo kroz glavu da bi to mogla biti zamka za pljačku ili nešto još gore.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here