Šesta sezona rijalitija Zadruga se bliži kraju , apa su takmičari malo okrenuli strategije, a sve kako bi ostali do kraja. Poznato je da je Zvezdan prekinuo vezu sa Anđelom , te sada uživa u ljubavi sa Majom . Naime , kada su Zvezdan i Maja u pitanju , oni su pokazali sve što su imali da pokažu , i taman mislimo da je tako , kada nas oni demantuju nekom novom situacijom.

 

 

Iako su tvrdili da nisu u ljubavnoj vezi , te da su oni samo prijatelji sa povlasticama , izgleda da su se odlučili da maksimalno iskoriste vrijeme koje provode u izolaciji , dok su još uvijek sami , pa se bukvalno rečeno oni ne skidaju jedno sa drugoga, a gledaoci tako svakodnevno svjedoče i po nekoliko divljih vrelih akcija koje ovo dvoje izvode ispod pokrivača.

 

 

Tako su i sada počeli novi dan sa novom akcijom. Naime , nakon buđenja su pvo razmjenjivali nježnosti , a onda je Maja iešila da ide korak dalje , pa se ona popela na Zvezdana i radila ono št najbolje radi . Zvezdanu je bilo lijepo , čim se nije bunio , nego je odlučio da prepusti Maji da vodi igru . Znamo da je ona imala više partnera u toku szove rijalitija , tako da nam je poznato da ona voli “prljavštine” u krevetu , koje Zvezdanu itekako prijaju pa se on ni ne buni.
Podsjećanja radi , Zvezdan je dao sve od sebe da osvoji Maju , što mu je brzo pošlo za rukom , pa su tako Maja i on ubrzo nakon prvog poljupca imali i prvi nezaboravan se*s. Anđela je doživjela nervni slom kada je saznala za njihovu vrelu noć , a to su sve gledaoci ispratili.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here