Jelena i Ivan Bosiljčić su par koji već neko vrijeme izražava želju za drugim djetetom. Često su isticali da bi voljeli da njihova mezimica Nina ima brata ili sestru koji će joj biti podrška u životu. Međutim, nedavna glasina da je Jelena Tomašević trudna nije se pokazala istinitom.

Unatoč tome, Jelena i Ivan su i dalje sretni i ne skidaju osmijeh s lica. Nedavno su podijelili lijepu vijest putem Jeleninog “Instagram” profila. Ona je objavila da će Simfonijski orkestar RTS-a i ona imati čast nastupiti s maestrom Andreom Bočelijem u Abu Dabiju 24. studenog, nakon ovogodišnjeg “Belgrade River Fest-a”. Jelena je istaknula da je uvijek zadovoljstvo i čast predstavljati svoju publiku i zemlju na svjetskim pozornicama. Ivan nije krio ponos zbog suprugine profesionalne uspješnosti. Iako ova vijest nije bila ona koju su mnogi očekivali, bračni par Bosiljčić je zahvalan i svakoj novoj prilici pristupa s entuzijazmom, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom uspjehu.

Jelena Bosiljčić, poznata i talentirana pjevačica, ima dugogodišnju reputaciju u glazbenoj industriji. Njezin glas, interpretacija i emocionalna izvedba stekli su joj veliki broj obožavatelja i poštovanje kolega. Jelena je svojom muzikom osvojila mnoga srca te je često isticala da je sretna i ponosna što može izražavati svoje umjetničke talente i dijeliti ih s publikom. Jelena je ostvarila uspjehe u različitim glazbenim žanrovima, kao što su pop, rock i tradicionalna srpska glazba. Njezini albumi su dobili brojne pozitivne kritike i osvojili su visoka mjesta na glazbenim top-listama. Njezine pjesme su postale veliki hitovi, a neki od najpoznatijih su “Okeani”, “Jutro”, “Kosava” i “Radio svira za nas”. Njezin talent i autentičnost prepoznati su i nagrađivani na mnogim glazbenim festivalima.

Jelena je ne samo poznata po svojoj glazbi, već i po svojoj angažiranosti u humanitarnim aktivnostima. Kroz svoj status kao javna osoba, ona je podržavala i sudjelovala u mnogim dobrotvornim projektima, pomažući onima kojima je to najpotrebnije. S dugogodišnjom reputacijom i predanošću glazbi, Jelena Bosiljčić ostaje cijenjena figura u glazbenoj industriji. Njezin umjetnički rad i utjecaj nastavljaju inspirirati ljude diljem regije, a njezina strast prema glazbi i angažmanu nastavlja svijetliti kroz njezinu karijeru.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here