Do sada smo opširno pokrivali niz proročanstava, posebno onih koja su se materijalizirala posljednjih godina. Jedno proročanstvo od izuzetnog značaja vrti se oko tajnih spisa, koji otkrivaju vreme velikog rata i očekivani odlazak Albanaca sa KiM. Patrijarh Jovan je otkrio da se ovi tajni tekstovi diskretno prosleđuju iz jednog manastira u drugi na mesečnom nivou, uz pristup samo nekolicini odabranih. Sam patrijarh Jovan, kao jedan od privilegovanih pojedinaca, samouvereno tvrdi da će Kosovo i Metohija biti s pravom vraćeno Srbiji jer se očekuje da će Albanci otići u velikom broju.

 

Dalje, neophodno je napomenuti da proročanstvo eksplicitno kaže da će se Srbija i Rusija ujediniti kako bi odlučno podelile Balkan. Zamršeni detalji ove podjele i mjere predostrožnosti koje su poduzete da bi se zaštitili ovi planovi pomno su navedeni u tajnim spisima. Uvaženi čuvar ovih ključnih dokumenata, monah Jovan Sinđelić, vjerno prenosi riječi patrijarha. Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, on tvrdi da će Kosovo nesumnjivo biti vraćeno Srbiji jer će se sami Albanci neobjašnjivo odreći svojih zahteva.

 

Ova pojava je već počela primetnim masovnim egzodusom Albanaca iz pokrajine. Jednom prilikom, 2005. godine, nakon služenja svete mise u manastiru Gračanica, na Vidovdan, patrijarh je izjavio da Kosovo i Metohija nikada ne treba napustiti, a zatim rekao: „Životom našim i svojim životom u vjeri i kada ćute, propovijedajmo Isusove riječi, bilo u doba mira i slobode, ili u eri ropstva, ili u eri borbe za slobodu, Gospod Isus Krist opominje naše apostole, kao što opominje sve nas, dakle , „Dakle, neka naša svjetlost svijetli pred ljudima da vedovdanska dobra djela proslave Oca našeg nebeskog.

 

 

Dužnost je svih nas, braćo i sestre, da živimo, djelujemo i vladamo po svojoj vjeri.”

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here