Javnosti je Mirjana Antunović postala poznata prije nekoliko godina , kada je pokrenula tužbu protiv poznatog pjevača Miroslaa Ilića . Naime , ona je pokrenula tužbu zbog utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devonom. Miroslav je na sve moguće načie izvbjegavao da svoj DNK uzorak da na testiranje pa se zbog toga proces odužio.

 

 

Na kraju je ipak Mirjana pobijedila i Miroslav je morao da pristane da se uradi DNK analiza , te je dnesena presuda koja glasi da Miroslav jeste biološki otac njenog sina Devona Njihova veza je svojevremeno nije bila velika tajna i toj ljubavi su svjedčili mnogi sa estradne scene , međ kojima je bila i pjevačic Lepa Brena , koja je na sudu dala iskaz u Mirinu korist.

 

 

Poznato je da je Mira i prije Miroslava bila slaba na muzičare , te je bila u vezi sa poznatim pop pjevačem iz Hrvatske , Krunoslavom Kićom Slabincem , koji je prepoznatljiv po pjesmi “Zbog jedne divne crne žene “. U svojo auto biografiji je Mirjana potvrdila vezu s njim , a vjeruje se da je Kićo koi je preminuo prije tri godine , upravo svoj veliki hit posvetio Miri. Nakon njega je sa Mirosavom ostala trudna , koji joj je obćao da će ostaviti svoju suprugu Gocu , te da će se oženiti s njom. Međuti, to se nikada nije desilo i ona ježivjela u Americi , gdje je njen sin i odrastao . Javnost je bila šokirana kada je saznala da je Miroslav sve ove godine znao da ima sina ali ga nije htio priznati kao svog , i mnogi su ga zbog toga osuđivali.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here