Jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji je Dea Đurđević . Ona je voditeljica Jutarnjeg progrma na TV Pink. Dea je postala česta tema u medijima , zbog nesreće koju je doživjela prije nekoliko godina , u kojoj je ostala bez ruke . Naime , nju je udario autobus u ruku i tom prilikom joj otkinuo lijevu ruku . Doktori su uložili sve napore da spasu njenu ruku , i nakon čak 22 opercije uspjeli su da ponovo osposobe Deinu ruku da ima funkciju.

 

 

 

 

 

Dea je rođena u Beogradu , i tu je završila svoje osnovno i srednje obrazovanje , a zatim i fakultet Političkih nauka , smijer Žurnalistika , a nakon završetka školovanja odmah se zaposlila na televiziju Pink.
Dea je nedavno bila prisutna na modnoj reviji Bate Spasojevića , a za tu priliku je odabrala modnu kombinaciju koju će ponijeti svojim stalingom ,oduševila je sve prisutne.

 

 

Dea se na reviji pojavila u crnoj haljini koja nije imala rukave , tom prilikom je u prvom planu bila njena ozlijeđena ruka , koja je bila potpuno otkrivena . Dea je odlučila da pokaže da ona kroz život ide podignute glave i ne želi da krije ožiljke koje ima. Zahvalna je na svakom ožiljku jer joj je omgućio da ponovo ima ruku. Dea je više puta rekla da ima podršku svojih najbližih tokom teškog perioda koji je prolazila , i istakla da nebi ogla sama da se izbori sa svime što je zadesilo. Njen najveći oslonac u teškom periodu koji je imala , i koji je s njom prolaio bukvalno sve je njen partner Mladen Mijatović , koji je također poznati voditelj.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here