Pre desetak godina, crnogorska javnost je bila uzbuđena zbog pojave nove zvezde ženskog tenisa – mlade i talentovane Tamare Bojanić. Tamara je polako napredovala u teniskom svetu, ali nažalost, sa samo 17 godina doživela je tešku povredu koja ju je primorala da šest meseci bude van terena. Tokom tog perioda, donela je odluku da napusti profesionalno igranje tenisa. Deset godina kasnije, Tamara zarađuje značajan novac objavljujući svoje provokativne i golišave slike na platformi OnlyFans.

Nedavno se pojavio jedan snimak iz njene teniske karijere na TikToku, ali mnogi je jedva prepoznaju jer je u međuvremenu izmenila gotovo celokupan svoj izgled. Na Instagramu, Tamara ima impresivan broj od 183.000 pratilaca, dok je na TikToku ta brojka nešto manja. Posvetila je značajne resurse kako bi poboljšala svoj izgled i pripremila se za novu profesiju, što se naročito vidi po ugrađenim silikonskim implantima u grudima. Iako joj se predviđala sjajna budućnost u tenisu, dostižući visoke visine koje su na ovim prostorima postigle samo Ana Ivanović i Jelena Janković, Tamara ne kaje se zbog toga što je život odveo u potpuno drugom smeru.

Rođena u Tivtu, Tamara već duže vreme živi u Beogradu i prigradila ga kao svoj dom, stvarajući svoj novi put i ostavljajući tenisku karijeru iza sebe. Tamara Bojanić izuzetno je zgodna žena koja drži do svog izgleda i fizičke kondicije. Posvećena je održavanju svoje atraktivnosti i redovno se brine o svom telu. Svojim vežbanjem i treninzima, održava tonirane mišiće i fit figuru. Tamara je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu i ima visoke standarde kada je u pitanju njena fizička apsolutna lepota. Njena istrajnost i posvećenost vežbanju omogućavaju joj da bude u formi i da izgleda besprekorno.

Njen trening režim verovatno uključuje kombinaciju kardio vežbi, snage i fleksibilnosti. Može se pretpostaviti da se bavi raznim aktivnostima, kao što su trčanje, teretana ili možda čak i ples, što joj pomaže da održi zdravo telo i energiju. Tamara verovatno pridaje veliku pažnju i ishrani, jer je poznato da je pravilna ishrana ključna za održavanje zdravog i lepog izgleda. Verovatno se pridržava uravnotežene ishrane bogate voćem, povrćem i proteinima kako bi podržala svoj aktivni način života.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here