Srpska legendarna glumica Neda Arnerić , preminula je u svojoj 67.godini života. Njeo beživotno tijelo je pronašao njen brat Predrag u njenom stanu na Vračaru. Ova glumica je imala jako buran ljubavni život , po kome bi mogao da se snimi holivudski film . Neda se udavala tri puta , a sa trećim surugom je ostala da živi do kraja njegovog života.

 

Predrag Arnerić je bio u jako teškom psihičkom stanju , nakon što je pronašao sestru mrtvu. Naime , ona mu se već nekoliko puta nije javljala na poziv , kada je došao da je posjeti vrata od stana su bila zaključana . Predrag je zvao bravara da otključa vrata , i kada je ušao u stan našao je Nedu na stolici. Liječnici su odmah konstatovali smrt, a tragovi nasilja nisu bili vidljivi.

 

 

Jedan od tri braka koje je Neda imala iza sebe , bio je sa kolegom glumcem Dejanm Karaklajićem , sa kojim se ona upoznala na snimanju “Užičke republike”. Drugi brak je sa 32 godine starijim kolegom Radetom Markovićem , dok je 1981.godine ušla u brak sa hirurgom Miloradom Mešovićem.Glumica i njen izabranik zajedno su proveli čak 37.godina. Imali su jednu neostvarenu želju , a to je da se ostvare kao roditelji . Prije tri godine u njihovom stanu u Beogradu desio se još jedan tragičan slučaj , kada je Neda pala sa balkona na trćem spratu i tom prilkom je teško povijedila kičmu . Nakon puno godina pokušaja da se ostvare kao roditelji , oni su odlučili da usvoje dijete , ali kako je procedura bila veoma komplikovana , jako brzo su odustali od iste .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here