Ana Nikolić se nedavno našla usred skandala koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Prvo, pevač Dario Šogorović optužio ju je za seksualno uznemiravanje, a zatim je došlo do burnog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem. Sve je počelo kada je Ana javno iznela tvrdnje da je Saša manipulisao njom, a on je brzo odgovorio optužbama da pevačica koristi drogu i alkohol. Uz to, iznenadio je i video koji je objavljen, na kojem se mogu videti rane i kraste na Aninom licu.

Nakon nekoliko dana, Ana se ponovo oglasila putem Instagrama, zahvaljujući svima na podršci koju je dobila. Takođe je istakla da nikada nije probala drogu. “Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši”, napisala je Ana.

Ona se takođe dotakla optužbi o upotrebi droge, ističući da je degutantno i deplasirano da se bavi tom temom. Snažno je demantovala te optužbe, naglašavajući da droga nikada nije bila deo njenog načina života. Ana je izrazila svoje razočaranje zbog lažnih optužbi koje je doživela, ističući da je to degradira kao osobu, majku i ženu. Oseća se tužno zbog nepravde i odlučna je da ne dozvoli da je “stavljaju i zloupotrebljavaju na tako sramotan, lažan i primitivan način”.

Uz poruku upućenu Saši Mirkoviću, Ana je jasno stavila do znanja da ne želi da ima posla s ljudima koji je na takav način targetiraju i vređaju. Izražava svoje negodovanje i smatra da takve optužbe nemaju smisla.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here