Džonova najveća želja bila je da oženi svoju srednjoškolsku ljubav, Mišel Meri, i njihovi snovi su postali stvarnost. Sve je počelo srdačnim zarukama, nakon čega je godinu dana kasnije uslijedila skromna svadbena ceremonija u gradskoj vijećnici. Međutim, odlučili su da svoju veliku svadbenu proslavu odlože za kasniji datum. Ljubav se često prikazuje kao savršena i lijepa, kao da je izašla iz bajke, ali realnost je da se mnoge ljubavne priče u svijetu završavaju tužno ili tragično.

Uprkos romantiziranim predodžbama kojima se hranimo kroz knjige i filmove, istina je da kada dvoje ljudi dijele duboku i iskrenu ljubav, život i sudbina često imaju različite planove za njih. Takav je bio slučaj s Johnom Polom, Amerikancem koji je doživio srceparajući preokret sudbine 2017. Nisu znali da će njihova ljubavna priča dobiti neočekivani preokret, ispunjen neizmjernom tugom i nepredvidljivošću. Uprkos njihovoj iskrenoj ljubavi i posvećenosti jedno drugom, život je imao druge planove za ovaj par.

Međutim, život se neočekivano okrenuo i Michellein svijet se razbio. Dobila je poražavajuću vijest da boluje od teške bolesti, a na njezin užas, bila je u poodmakloj fazi. Pošto je ostalo još malo vremena na ovoj zemlji, Michellein san o prolasku niz prolaz u svojoj vjenčanici iz snova kao da joj je izmaknuo iz prstiju.

Tragično, podlegla je svojoj bolesti, ostavljajući Džona da se bori sa ogromnom tugom, tjeskobom i neodoljivim osjećajem gubitka. Bol je bio pojačan činjenicom da je njihovo dugo očekivano i pažljivo planirano vjenčanje bilo nadomak, što je odsustvo Michelle učinilo još mučnijim za Johna. Svakave situacije se danas dešavaju i slabo sta iznenađuje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here