Nakon trijumfa na takmičenju “Zvezde Granda”, Milica Pavlović postala je jedna od najuspešnijih pevačica savremenog doba. Sa tri izvanredna albuma već izdatih, njene melodije osvajaju srca mlađe publike, čineći je apsolutnim favoritom. Ona drži pažnju publike ne samo zbog glasa već i zbog stasa.

Kao inovativna umetnica, neprestano izaziva konvencionalne norme svojom revolucionarnom muzikom, a njeni vizuelno zadivljujući muzički spotovi su uvek pionirski, postavljajući trendove ispred svoje ere. Ova tamnokosa lepotica proslavila se na muzičkoj sceni hitovima koji su vladali top-listama, uključujući zarazne pesme poput “Tango”, “Domination”, “Goddess” i “Mogla sam”. Ipak, njen singl “Sexy Senorita” ju je katapultirao u centar pažnje i doneo joj nadimak koji ponosno nosi i danas.

Ova očaravajuća žena na fotografiji je niko drugi do Milica Pavlović, zvezda u usponu koja je stekla afirmaciju učešćem na prestižnom takmičenju “Zvezde Granda”. Nema sumnje da je Milica trenutno jedan od najtraženijih pevača u našem vremenu. Sa njenom trenutnom putanjom, jasno je da će njena karijera i dalje rasti i da će dostići nove visine, a vrhunac njenog uspeha tek treba da dođe.

Takođe vredi napomenuti da, uprkos zategnutim odnosima između Milice Pavlović i njene majke Mirjane Đorđević, Mirjana nikada nije tražila medijsku pažnju. Meštani Grabovnice, gde je Milica provodila vreme sa bakom i dekom, tvrde da je Mira pretrpela velike patnje tokom trideset godina zbog ćerke. Slavica, jedna od Mirinih komšinica, tvrdi da Mira nikada nije svojevoljno ostavila Milicu kod bake i deke u Donjem Bunibrodu, već da su to naterali Dragoslav, otac Milice, i njegovi roditelji Rada i Vladimir, protiv volje Mirine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here