Priče o pevačima i pevačicama koji su napustili muzičku scenu i povukli se sa medijske mape često intrigiraju javnost. To nas podsjeća na neizvjesnosti koje život donosi i kako su sudbine tih umetnika često nepredvidive. Evo nekoliko primera poznatih ličnosti sa domaće estrade koje su se povukle iz javnosti: Danijela Vranić: Danijela Vranić je bila popularna srpska pevačica koja je stekla veliku popularnost. Međutim, u određenom trenutku odlučila se povući s muzičke scene i nestala je iz medija. Razlozi za njen povlačenje nisu javno poznati.

Ivana Banfić: Hrvatska pevačica Ivana Banfić bila je popularna u svoje vreme, ali je zbog problema s ovisnošću napustila estradu. Nakon procesa odvikavanja, odlučila je započeti novi život i posvetiti se poljoprivredi. Valjda vremenom dosadi taj noćni život ili estradni život, nije to baš tako lako kako ljudi misle, svaki posao nosi svoje breme. Uostalom treba biti rođen za određeni posao pogotovo za pjevanje.

Marina Živović: Marina Živović se pojavila na muzičkoj sceni sredinom 90-ih godina. Postala je popularna po hit pesmi “Plavi haos”, a uspoređivali su je s “Ženskim Acom Lukasom”. Međutim, vrlo brzo se povukla sa scene, a u medijima se počelo šuškati o njenom prelasku na drugu veru, hinduizam.

Ove priče pokazuju da slava i popularnost na estradi nekad donose i velike izazove i stres, te da pojedinci biraju različite puteve za suočavanje s tim. Neki se povlače iz javnosti kako bi pronašli svoj mir i novi smisao u životu, bilo putem promene životnih stilova ili pronalaska nove duhovne orijentacije. Odluke koje ovi umetnici donose često su osobne prirode i često ostavljaju javnost intrigiranom i zainteresiranom za njihov daljnji život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here