U današnjem članku Vam donosimo jednu jako zanimljivu ispovjest, a pronašli smo je na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok. Riječ je o djevojci imena Haley Custer , koja je prije dva mjeseca došla posjetiti bebu svoje najbolje drugarice , a tada je doživjela najveće poniženje u životu.

 

 

Naime , ona je kod svoje prijateljice došla sama , bez supruga , što je očigledno bilo pogrešno , jer bi cijela scena viđenja bebe bila dojmljivija da je i njen suprug bio tamo. Haley svoju drugaricu poznaje od djetinstva , tačnije od obdaništa , i veoma je bila sretna što je rodila bebu , te je jedva čekala da je vidi, ali sreća je kratko trajala, jer desilo se nešto , što se Haley nije nadala , te nikada više nije otišla kod te prijateljice.

 

 

Haley je napisala da iako je u braku sa suprugom , i imaju četvero djece , ona je čula priče da je suprug vara, ali nije htjela da povjeruje u to jer je on uviek bio bižan prema njoj, međutim sve se promijenilo kada je otišla kod prijateljice da vidi njenu tek rođenu bebu,. Naime , njen muž od rođenja ima abnormalnost na vratu , a kada je uzela bebu od drugarice u ruke , odmah je istu abnormalnost primjetila i kod bebe, te je znala odmah da je ta beba , zapravo dijete od njenog supruga. Haley nije mogla da vjeruje , te je to isto pitala drugaricu , kako joj je mogla to učiniti. Kada je došla kući i stjerala svog muža u kut , on je priznao da ona nije jedina žena s kojom ju je prevario , te da je spavao sa 30-tak žena od kako su se vjenčali. Haley se sviet sušio kada je to čula , te je odlučila da muža izbaci iz kuće.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here