Ketrin Midlton je nakon veze sa princom Vilijamom , svoje ime skratila u ime Kejt , i koristila je slovo “K” umjesto “C”, za koju su kraljevski posmatrači pretpostavili da je to zbog zajedništva , ali iza ove odluke mogu biti i drugi motivi. Naime , pinc Hari je otkrio da su već postojale dvije kraljevske šifre sa C i krunom iznad , Čarls i Kamila , te bi bilo previše zbunjujuće imati još jednu.

 

 

Naime, u knizi se dodaje da se kralj Čarls divio kosi Kejt Midlton , i da je često govorio o tome kako e lijepa . Prema riječima princa Harijaa , i kralj Čarls i njegova preminula baka kraljica Elizabeta , više su voljeli žene sa puštanom kosom , i one koje nose diskretniju šminku. Supruga princa Harija , Megan Markl je nosila raspuštenu kosu , i diskretnu šminku za svoj prvi susret sa Čarlsom i Kamilom u njihovoj kući.

 

 

Megan je zapravo željela da krene stopama Kejt Midlton , jer je princeza postala modna ikona , otkako je ušla u kraljevsku porodicu. Njeni glavni modni trenuci počeli su sa vjenčanicom Aleksandra Mekvina , potom su uslijedile i druge kombinacije koje su joj savršeno pristajale poput haljina koje ističu struk i suknja A kroja. S vremenom je Kejt postala sve elegantnija i otmjenija , a držala se dizajnera kojeg je obožavala , kao i Dženi Pekam. S vremena na vrijeme kraljevski posmatrači su prijetili kako ona povlači neke nove poteze , ali do sada nije imala ni jednu jedinu grešku.Šta vi mislite o princezi Kejt ? Koja vam je draža , Megan ili Kejt, pišite u komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here