Luna Đogani nedavno se porodila i donela na svet svoju drugu ćerku, Lanu, čime su postali roditelji po drugi put. Porodilište Narodni front u Beogradu bilo je mesto gde se ovaj srećan događaj odigrao. Marko Miljković, ponosni suprug i otac, rešio je da zabeleži sve važne trenutke ovog posebnog dana i da ih podeli sa svojim pratiocima na YouTube kanalu koji vodi sa svojom suprugom Lunom.

Priča počinje dan ranije, kada su Marko i njihova starija ćerka Mia ispratili Lunu u porodilište sa tri prepuna kofera, spremnih za dolazak nove bebe. Marko je počeo snimanje tog jutra, čekajući uzbuđeno poziv iz bolnice. Kamera je zabeležila njegove emocije, od suza radosti do smeha, a čak je i vrištao od sreće kada su ga obavestili da je ćerkica rođena i da je sve prošlo u najboljem redu.

Nakon obaveštenja, Marko je krenuo u porodilište kako bi posetio svoju suprugu i novorođenu bebu. Snimao je i te posebne trenutke, uključujući i trenutak kada je prvi put ugledao Lunu i Lanu u porodilištu.

Njegove emocije su bile iskrene i neizmerno srećne, a nije skrivao svoje oduševljenje i sreću zbog dolaska nove članice porodice. Marko je delio svoje radosti sa svojim pratiocima na YouTube kanalu i poručio im da nema lepšeg osećaja na svetu od roditeljstva. Ovaj poseban trenutak zauvek će ostati zabeležen u njihovim srcima i na internetu, gde su podelili svoju sreću i radost sa svima koji ih prate. Luna Đogani i Marko Miljković, kao i mnogi drugi, stekli su slavu i prepoznatljivost kroz rijaliti program “Zadruga”. Njihova ljubavna priča započela je upravo unutar “Zadruge”, gde su se zaljubili i započeli svoju vezu pred milionima gledalaca. Mnogi su sumnjali u trajnost njihove veze, jer rijaliti okruženje često može biti izazovno za odnose.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here