Glumac Branko Janković je široj pubici poznat po ulozi u seriji Lud Zbunjen Normalan. On je završio glumačku akademiju u Banja Luci , gdje je upoznao i svoju suprugu Natašu. Naime , Nataša je svojevremeno izjavila , kako je smatrala da je Branko mnnogo stariji od nje , pa je zbog toga imala potrebu da mu persira .

 

 

Vrlo brzo nakon upoznavanja , Branko je Ntašu pozvao na kafu , u jednu obližnju kafanu u Lazarevu. Prvi izlazak je bio romantičan , jer je odmah kraj njihovog stola pucketala vatra, i tada je Branko shvatio da će mu Nataša biti žena , što joj je i rekao. Nataša je pomislila kako je on lud , gdje će joj na prvom sastanku tako nešt reći , a on je bio ubijeđen u to , i čak joj je rekao da je u decemru vodi svojo kući na slavu. Nataša se samo smješkala , a kasnije se ispostavilo da je Branko bio upravu , jer je sve tako i bilo.

 

 

Branko je ispričao da je odmah svatio da je Nataša žena za njega , te je shvatio da se ona malo uplašila kada joj je to rekao na prvom sastanku , ali koliko god zvučalo nevjerovatno tako se i desilo. Nakon vjenčanja , par se preselio u Beograd , iako je imao uspješnu karijeru u Banja Luci , shvatili su da im treba nova energija. Branko ističe da njegova supruga ima mnogo viš talenta od njega , ali ona ne teži da gradi veliku karijeru , već više voli da se posveti porodici , koja joj je na prvom mjestu. Nakon rođenja sina , par je odlučio da se iiz Beograda preseli u jedno selo Gunjaci , koje se nalazi pored Osečine , i tamo se bave poljuprivredom i uzgojm koza . Branko u Beograd ide samo kada ima profesionalne obaveze.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here