Adnan, mladić iz Živinica, Bosna i Hercegovina, postao je poznat nakon što je pobedio na veoma popularnom takmičenju u muzici. Međutim, uprkos njegovom brzom usponu u muzičkoj industriji, donio je tešku odluku da napusti svoju obećavajuću karijeru. Kada se oženio Leilom, Adnan je preselio u Čikago i učinio ga svojim novim domom, što se često može videti iz njegovih ažuriranja na društvenim medijima.

Adnan sada vodi ispunjen život, što se jasno vidi na mnogim fotografijama koje deli sa svojim najbližima. Aktivno nastupa na koncertima širom Severne Amerike i pažljivo bira prilike koje mu se pružaju. Takođe se zabavno predstavlja kao ekskluzivni menadžer Marije Šerifović za domaće tržište tokom jedne od svojih emisija. Iznenađujuće, Adnan je takođe ušao u industriju lepote i uspešno lansirao svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

Važno je napomenuti da, suprotno nekim mislima, Adnan nije napustio svoju karijeru u potpunosti. Naprotiv, ljudi iz bivše Jugoslavije i dalje ga traže, a tokom avgusta je uspeo da koordinira i organizuje čak petnaest svadbi. Adnan je takođe bio srećan što je svoju sreću podelio sa prijateljima i primetio blagi porast svoje težine, što ga nije obeshrabrilo.

Pre nekoliko godina, Adnan i njegova supruga su bili presrećni kada su postali roditelji i dočekali svog sina Adina u svojim životima. Adnan često deli dirljive trenutke provedene sa svojim sinom Adinom na svom Instagram profilu. Jasno je da Adnan uživa u svim lepotama života i nalazi veliko zadovoljstvo u svojim iskustvima, ne ostavljajući prostora za žaljenje ili tugu zbog svoje prethodne karijere u muzici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here