Katarina Grujić, popularna pevačica koja je stekla veliku popularnost nakon učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, nije opterećena kupovinom skupe garderobe. Ona je priznala da često kupuje na rasprodaji i da ne pati od toga da joj sve bude markirano.

Iako je uspešna i može sebi da priušti luksuzne stvari, Katarina je istakla da joj nije bitno da haljina bude firmirana. Nedavno je kupila haljinu na rasprodaji za svega 2.990 dinara i odlučila da u njoj nastupa u Beogradu. Ona smatra da je važno izneti komad odeće na pravi način i da se može izgledati fantastično čak i u jeftinim komadima, ukoliko se pravilno kombinuju.

Katarina je otkrila da ima pun ormar jeftinih krpica koje kupuje kada joj se dopadnu na rasprodaji. Ona se ne opterećuje brendovima i rado nosi stvari koje su dostupne većini devojaka u Beogradu. Smatra da je stil odevanja stvar individualnosti i da je moguće izgledati sjajno bez trošenja ogromnih suma novca.

Pored toga, Katarina je podelila da se ponosi svojom idealnom linijom, koja joj omogućava da sve što obuče dobro izgleda na njoj. Iako trenutno ne trenira kao nekada i njena ishrana nije najbolja, ona je iznenađena svojim izgledom i priznaje da nije opterećena time. Njen stil života, koji uključuje brigu o ćerki Katji, ima pozitivan uticaj na njen izgled. Kada je reč o privatnom životu, Katarina uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, s kojim ima ćerku Katju. Nedavno su se uselili u luksuzni penthaus vredan navodno 400.000 evra, a Marko joj je priredio skupoceno iznenađenje za njen 31. rođendan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here