Jovana, harizmatična frizerka, koja je čak dvadeset godina mlađa od svog supruga, poznatog voditelja Dragana Marinkovića Mace, osvaja sve svojom samouvjerenošću. Iako je Dragan ranije odlučio da se nikada više neće venčati nakon razvoda od bivše supruge, Jovana je brzo promenila njegovu odluku tokom njihove kratke veze, ubedivši ga da još jednom stupe u bračnu vezu.

“Nas dvoje smo prošli nevjerojatno brz put od početka veze do braka. Počeli smo se viđati 8. septembra, a već 14. januara smo bili venčani. Želio sam je iznenaditi na njen rođendan, a taj pravni dokument je za nju imao veliki značaj. Organizovao sam prekrasnu proslavu na splavu, sa deset bliskih prijatelja. Iako tada nisam pridavao veliku važnost tom papiru, moj život se od tada pretvorio u nešto zaista divno”, samouvjereno je izjavio Dragan Marinković Maca, koji živi život vođen svojim srčanim odlukama.

Jovana i Dragan Marinković Maca su prošli kroz težak period nakon gubitka trojki. No, ta zajednička tragedija na neki način je ojačala njihovu vezu, kako Maca hrabro izjavljuje. “Priznali smo da smo se još više zbližili, iako ovakav događaj nije bio neophodan. U teškim vremenima, neupitno prepoznajemo i podržavamo jedno drugo kao istinski bračni partneri.”

Dragan Marinković Maca strastveno vjeruje da ono što želi sebi, želi i drugima. “Biti roditelj je nevjerojatno važna odgovornost koja zahteva sposobnost oblikovanja djeteta u snažnu osobu.” Jovanina duboka strast prema tetovažama odražava se u raznim motivima koji krase njeno cijelo tijelo. Unatoč razlici u godinama, Jovana i Dragan odlično se slažu i zajedno čine prekrasnu porodičnu harmoniju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here