Porodica Ražnatović je u proteklih mjesec dana glavna tema u medijima. Veliku pažnju je izazvalo rođenje Veljkvog i Bogdaninog drugog sina , Krastana, a malo kasnije i vijest da je Anastasija Ražnatović trudna , te da sa svojim partnerom Nemanjom Gudeljom , na jesen očekuje dolazak djevojčice . Anastasija i Nemanja su više od godinu dana zajedno , i za to vrijeme oni žive u Sevilji, od kako je završeno Svjetsko prvenstv u Kataru , parrijetko posjećuje Srbiju. Anastasija čak nije došla ni na Krstanovo rođenje , jer čeka dokumente za stali boravak.

 

 

Iako su Anastasija i Nemanja poprilično mladi , oni su spremni na sve izazove roditeljstva , a Ceca je za svou kćer počela spremati spisak svih najkvalitetnijih namirnica koje će Aastasija konzumirati tokom trudnoće.

“Moram istaći da su valovi mučnine konačno splasnuli , a kako su nelagode prestale kao da više i nisam trudna . Jedina mana je što često drijemam i odijevam se na način da bi mnogi rekli da sam beskućnik , nisam navikla na to. Uglavnom nosim samo ghelanke i široku odjeć”. rekla je Anastasija-

 

 

Kada pogledamo njihove fotografije koje dijele na društvenim mrežama , možemo vidjeti da je Nemanja svu svoju energiju usmjerio na Anastasiju , jer je ona okružena nepoznatim licima , i majka joj nije u blizini , a u ovim trenucima joj je veoma potrebna podrška , i neko ko će biti s njom . Nemanjina majk Olivera Gudelj , nije u dobrim odnosima sa Anastasijom . Na društvenim mrežama je podijelila vijest da će postati baka , ali nije poznato da pomaže Anastasiji. Možemo vidjeti da je Nemanja svojoj izabranici pružio mir , lubav i podršku , što joj je sada najvažnije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here