Jedna od najpoznatijih pozorišnih glumica u Srbiji je Jelena Jovičić , koja je kao i većina njenih kolega još od malih nogu maštala o tome da joj kada poraste gluma bude osnovna profesija. Međutim , Jelena je prvo krenula da se bavi nekim drugim poslovima , odnosno radila je kao trgovac u jednom butiku , i tu je počela njena glumačka karijera.

 

 

 

Naime , Jeleni je u butik došao cenarista Emi Kusturica , i ponudio joj da statira u jednom filmu pod nazivom Crna mačka , beli mačor. Tada je Kusturica u Jeleni prepoznao talenat , a je zatim nedugo kasnije ponovo došao i ponudio joj epizodnu ulogu . Jelena je pristala i pola godine je provela na snimanju , i tada se u njoj probudila ogromna želja za glumom . Na govor Sergeja Trifunovića i Ivana Bekjareva , upisala je Jelena glumačku akademiju.

 

 

 

I od tada je postala glumica , koja već dvije decenije je glavna zviezfda pozorišta na Terazijama i tu je veoma uspješna. Naime , kada je u pitanju njen privatni život , Jelena iza sebe ima dva propala braka . Naime , nakon sedam godina je odlučila da se razvede od svog rugog supruga Saše Vujisića , i tada je kupila manju nekretninu , koja je dovoljna za nju i njenu djecu . Poznato je da Jelena ima dvoje djece , sina Matiju i kćerku Anđelu. Jelena je poznata kao osoba koja ima veliki broj prijatelja koje vrlo rado ugosti u svome domu , a kako je izvrsna kuharica , vrlo često svoje goste počasti specijalitetima koje je sama spremila . Najveću pažnju je Jelena poklonila uređenju kuhinje , upravo zbog toga što voli da kuha . Ormariće od kuhinje je uredila u boji drveta , dok su police na kojima se nalazi različito suđe u bijeloj boji. Dnevni boravak je pretežno u bijeloj boji i pun je svjetlosti što Jelena jako voli.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here