Jelena Karleuša je poznata po tome da gde god se pojavi, ostavlja jak utisak i privlači pažnju svih prisutnih. Međutim, primećeno je da se retko pojavljuje u javnosti bez jednog muškarca koji je uvek uz nju.

Taj muškarac je Zoran Birtašević, pevačicin menadžer i dugogodišnji prijatelj. On je osoba koja izaziva strah i trepet u domaćoj javnoj sceni, a drugi se plaše njegovog prisustva. Zoran je diplomirani stomatolog, ali je svoje vreme posvetio radu sa Jelenom na raznim projektima, uključujući i dugoočekivani album. Na njihovim profilima na društvenim mrežama mogu se videti brojne fotografije i video snimci sa zajedničkih turneja, proslava i putovanja.

Jelena je jednom prilikom na svom Instagramu napisala: “Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac i brat.” Ovim rečima je izrazila svoju zahvalnost i bliskost sa Zoranom Birtaševićem. On je postao njen najverniji saradnik u zemlji u kojoj se često suočava sa sputavanjem, nerazumevanjem, napadima i medijskim linčom. Jelena ističe da se niko nije borio za nju osim njene majke, tetke i Zorana. On je postao neko ko je uvek uz nju i podržava je u svim situacijama.

Jelena Karleuša je poznata po tome da ima malo prijatelja, ali istinskih. Kroz godine u javnom svetu, shvatila je da je kvalitet prijateljstva mnogo važniji od kvantiteta. Iako je okružena mnogim ljudima zbog svoje popularnosti, Jelena je svesna da pravih prijatelja može da izbroji na prste jedne ruke. Ona je u nekoliko intervjua istakla da je teško pronaći iskrene i odane prijatelje u industriji zabave u kojoj se nalazi. Jelena ceni prijatelje koji su uz nju u dobru i zlu, koji je podržavaju i pružaju joj emotivnu podršku. Ona je uvek otvorena o tome koliko su joj pravi prijatelji važni u životu i kako im se divi zbog njihove autentičnosti i lojalnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here