Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, samouvereno poseduje stan u Crnoj Gori, pored svojih nekretnina na Kipru i u Beogradu. Svake godine Ceca i djeca sa sigurnošću posjećuju apartman u Bečićima, koji se nalazi na povoljnoj lokaciji u blizini renomiranog hotela, i potpuno uživaju u provodu na zadivljujućoj crnogorskoj obali. Pre srdačne veze sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim se nedavno udala, Anastasija je na svom Instagram profilu ponosno prikazala nekoliko snimaka svog stana. Cecin stan na moru se može pohvaliti samouvjereno minimalističkim i svijetlim namještajem.

 

U prvom planu su visoki prozori, nizak strop i elegantne mermerne pločice na podu. Anastasijina soba za snimanje fantastičnih selfija je prostrana dnevna soba. Ne samo da ima udobnu ugaonu sofu, već i elegantnu sofu koja savršeno nadopunjuje prostor, nudeći vrhunsko opuštanje ispred TV-a. Samo da ponovim, spektakularna vila Cece Ražnatović u Ayia Napi, u kojoj se porodica prepušta raskoši i povučenosti, zaista će biti pretvorena u sklonište! Možda je iznenađujuće, ali znak istaknut na ogradi je nepobitni dokaz ove činjenice!

 

 

Svaka kuća na Kipru opremljena je oglasnim tablama koje građanima nude sigurno utočište u trenucima opasnosti ili napada. Pored brojnih bunkera, skloništa i utvrđenih privatnih vila sa podrumima, ovi objekti su posvećeni spašavanju naših sugrađana. Potvrđeno je da čak i kuća jedne poznate pevačice na Kipru sa ponosom na svojoj ogradi visi ovakvu obavijest, koju je podijelio i dugogodišnji stanovnik i sugrađanin.

 

Ova neprocjenjiva utočišta, od robusnih bunkera do utvrđenih skloništa, pa čak i raskošnih privatnih vila s podzemnim utočištima, odlučno stoje da osiguraju spas i zaštitu naših cijenjenih građana. Ovaj imperativ poziv na sigurnost proteže se čak i do cijenjenog prebivališta renomiranog pjevača, cijenjenog sunarodnjaka koji nebrojeno godina krasi obale Kipra.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here