Jedna od najpoznatiljih voditelja u Srbiji je svakako Irina Vukotić , koja je godinama radila na Happy televizii , da bi nakon toga prešla na ružičastu televiziju odnosno ZV Pink . Naime , ova mlada voditeljica je rođena u Gornjem Milanovcu i tamo je bila član Narodnog pozorišta iz Užica , a jedno vrijeme je voditeljica radila i na radiju.

 

 

Irina je diplomirala srpski jezik i književnost u Beogradu na Filozofskom fakultetu , a kao voditeljica je prvi put počela da radi na Trećem kanalu državne televizije , pa je poslije prešla u producentsku kuću Emošn i tada je počela da vodi emisije koje su bile u sastavu rijalitija Veliki brat , i tamo je upoznala svog prvog muža Savu Radovića , koji je tada bio poznati rijaliti učesnik.

 

 

Međutim njihov brak je trajao samo godinu dana , a u braku su dobili i kćerku Iskru . Naime , Irina već godinama vodi jutarnji program na TV Pinku , a o svom privatnom životu ne otkriva mnogo . Međutim , nedavno su mediji pisali o njenom ljubavnom životu . Naime , kako mediji navode Irina je započela ljubavnu romansu sa oktorom Radmlom Jankovićem , koji je zamjenik direktora UKC Niš i koji je jedan od najpoznatijih doktora u Srbiji. Radmilo se često pojavljue kao gost u emisijama , a čija je tema vezana za pandemiju korona virusa. Kako doznajemo Irina i Radmilo su u vezi već nekoliko mjeseci , iako je on još uvijek službeno oženjen , ali kako kažu njegovi prijatelji , u procesu je razvoda i već duži vremenski period ne živi sa suprugom , s kojom ima i dva sina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here