Srpkinja Jelena bin Drai , danas živi kao u bajci . Poznato je da se Jelena udala za bogatog arapskog biznismena sa kojim ima četvero djece , i sama vodi čak šest kompanija. Iako danas živi u luksuzu i glamuru , njeno djetinstvo je bilo daleko od toga , jer potiče iz veoma siromašne porodice.

 

 

 

Naime , Jelena je rođena u selu Žabljar, koje se nalazi u blizini Novog Sada , a postala je poznata kada je pobijedila na izboru za Miss Jugoslavije 1998.godine. Ona je tada na tom istom takmičenju , proglašena i za Miss fotogeničnosti , kao i za Miss interneta , i jedina je koja je osvojila čak tri nagrade na jednom izboru ljepote. Naime , tom događaju je prisustvovao samo njen otac kao podrška , jer porodica je bila toliko siromašna , da niu imali dovoljno novca da kupe karte , pa su brat i majka čekai ispred dvorane.

 

 

Jelena je nakon ovog takmičenja postala veoma tražen model , a svoju karijeru je gradila u Dubaiju , kada je otišla 2011.godine. Naime , Jelena je tamo upoznala svog sadašnjeg muža Seada Bin Draija , sa kojim je stupila u brak 2008.godine . Iako je njen suprug veoma bogat , radi , Jelena nije od onih žena koje sjede u kući i troše muževo bogastvo . Ona također vrijedno radi , a kako je rekla savršena organizacija joj pomaže da se stara i o svojoj porodici i o poslu. Jelenina najstarija kćerka Asja sada ima 13.godina i velika je pomoć svojoj majci kada su u pitanju ostala djeca. Asja jako voli svoja tri brata Hilala , Hamdana i maleng Rašida. Jelena nije više toliko aktivna na društvenim mrežama , ali ipak nije odoljela a da ne objavi poneku fotografiju svojih nasljednika , a ono što su svi primjetili je to da Asja mnogo liči na svoju majku.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here