Poznata pjevačica Sonja Mitrović , je nakon ostvarenja uspješne karijere , koja je bila u vrhuncu devedesetih godina prošlog vijeka , gotovo je nestala sa javne scene. Sonja Mitrović je još poznata po tome što je bila u braku sa najuspješnijim biznismenom današnjice , Željkom Mitrovićem , s kojim je dobila dvoje djece , Kćer Sandru i sina Aleksandra.

 

 

pJevačicu starije generacije prvenstveno pamte po pjesmaam “Džip” , i “Ne dajem te nikoome”. U to vrijeme su bile najpioznatije. Sot za veliki hit “Ne dajem te nikome ” je tad izazvao brojne pozitivne reakcije. U spotu možemo vidjeti nastupanje pevačice , koja je sa svojim izgledom asocirala na Marlin Monroe , a za oko je zapao i Aljoša Vučkanvić koji se također pojavio u spotu i to kao glavna uloga. On je tada važio za jednog od najpopularnijih i najšarmantnijih lica u javnosti.

 

 

Aljoša je tada ima oko 50 godina i bio je u odlično formi . U spotu se pojavljuje scena u kojoj je prikazan njihov odlazak iz crkve kao tek vjenčanog para , a kako je snimka odmicala svjedočili smo ptpunom gubitku ljubavi. Sonja i Aljoša nikada nisu razgovarali o procesu nastajanja spota , Aljošovu karijeru je prekinula vijest o njegovoj bolesti , ali nakon nekoliko godina on se oporavio , te se njegovo zdravstveno stanje mnogo popravilo , pa je nastavio da radi . Njegovi fanovi su sa velikim iščekivanjem pratili kada će uslijediti neki novi projekat. Glumac sada ima 76.godina , i ne znamo koliko je zainteresovan za nastavak svoje karijere , a mnogi ga smatraju jednim od najboljih glumaca u regiji , a mnogi ga pamte iz kutne serije “Bolji život”.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here