Jedna od pjevačica koja ne pola svog života na estradnoj javnoj sceni je svakako Neda Ukraden . Naime , njena veličanstvena karijera traje skoro pola vijeka , i otpjevala je veliki broj hitova . Neda je ušla u osmu deceniju svog života , međutim , godine je ne spriječavaju da i dalje aktivno nastupa , i tom prilikom zabavlja svoe fanove.

 

 

Neda Ukraden na vrhuncu svoje karijere bila je u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog vijeka , atada su je prozvali ženski Zdravko Čolić , i njih dvoje su tada prodavali najveći broj albuma . Pjevačica i danas važi za jednu od najvećih dama na esradi , i dalje plijeni šarmom i harizmom , a što se tiče njenog fizičkog izgleda , ona izgleda mlađe barem dvije decenije od svojih godina.

 

 

Pjevačica je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagam , i tamo često objavljuje fotografije sa različitih događaja kojim prisustvuje , i uvijek u komentarima dobija velii broj komplimenata na račun svog izgleda ali i stajlinga . Fotografija koju je objavila je pokazala kako treba da izgleda žena u njenim godinama , a moglo se primjetiti da je Neda izgubila najmanje 15 kilograma te da je povratila svoju savršenu liniju. Neda je obukla bijelo odijelo koje joj veoma pristaje . Neda je osoba koja zrači pozitivnom energijom i nema namjeru da se uskoro povuče sa javne scene što je posebno drago njenim obožavateljima .

Neda je veoma popularna van granica bivše države , pa je nedavno u Bugarskoj predstavila svoju novu pjesmu koju je snimila sa grupom Viva I anire i već su je svi proglasili ljetnim hitom.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here