Glavna tema u medijima je incident koji se desio kada je bivši muž napao sadašnju suprugu Slobe Radanovića. naime , Jelena Radanović , nakon razbvoda sa bivšim suprugom nije ostala u dobrim odnosima . Kako mediji prenose kada je njen bivši muž došao da preuzme njihovu zajedničku djecu došlo je do verbalnog sukoba , nakon čega se pretvorio u fizički obračun. Tom prilikom je Jelena zadobila i tjelesne povrede te se obratila u urgentni centar nakon čega je zadržana na liječenju.

 

 

Jelenin bivši muž se zove Igor Marković i ona sa njim ima dva sina. Igor je inače vlasnik restorana koji se nalazi u inostranstvu , a u Srbiji se bavi prodajom nekretnina. Na samom početku Jelenine veze sa Slobom , Igor je podržao njihovu vezu jer mu je bilo važno da majka njegove djece bude sretna u životu . Tada je izjavio da njih dvoje već dugo vremena nisu zajedno i kako je Jelena slobodna žena da radi šta želi te da može da se viđa s kim god želi.
Igor je imao i mišljenje za Slobu , pa je rekao da je on jedan fin i kulturan momak , te su svi mislili da su njih troje u dobrim odnosima. Međutim incident koji se dogodio šokirao je sve .

 

 

Naime , Jelena je nakon incidenta progovorila da Igor ne plaća alimentaciju te da s njim sudi , a on nju stalno prijavljuje u centar za socijalni rad. Očigledno je Igor ljubooran što je Jelena osnovala novi život i rodila dijete sa Slobom , pa zbog toga pravi sve ove probleme.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here