Romansa između poznatog nogometaša i pjevačice u usponu započela je 1989. godine. U to vrijeme, Svetlana Veličković je započela svoju karijeru pjevačice u Beogradu, dok je Vladan već bio poznat kao cijenjeni igrač Crvene zvezde i privlačio pažnju kao šarmer. U to vrijeme, Vladan Lukić je bio na vrhuncu svoje igračke karijere i igrao za francuski klub Metz, gdje je osigurao unosan ugovor. Međutim, situacija u Srbiji, koja je bila suočena s bombaškim napadima i patnjom naroda, nagnala je Vladana da donese odluku o raskidu ugovora i povratku u svoju zemlju. Nakon povratka, igrao je još samo jednu godinu u Grčkoj prije nego što se povukao iz profesionalnog nogometa u dobi od 30 godina.

Važno je naglasiti značaj Vladanovog raskida ugovora s Metzom. Iako je kratko vrijeme obnašao dužnost predsjednika Crvene zvezde, njegovo prisustvo i doprinos svijetu nogometa su neosporivi. U to vrijeme, Vladan je upoznao Svetlanu, koja je tada imala 15 godina, dok je on imao 18 godina. Tijekom svog boravka u Švicarskoj s 20 godina, Svetlana je započela strastvenu vezu s Harom Samardžićem, koji je bio voditelj i također se bavio nogometom. Ta veza je trajala tri godine, ali je bila suočena s negativnim reakcijama javnosti zbog tadašnjih nacionalističkih osjećaja. Kasnije ju je Haro optužio da je odgovorna za njegovo zatočenje u logoru.

Dok je još boravila u Europi, Svetlana je slučajno naišla na fotografiju Arkana u njemačkom izdanju časopisa “Playboy”. Bila je opčinjena njegovom izuzetnom privlačnošću i smatrala ga najljepšim muškarcem na svijetu. Valja napomenuti da je Arkan tada bio u braku s Natalijom Martinović, što mu je bio drugi brak. Nakon pet mjeseci, Svetlana je sama zaprosila Željka, a njih dvoje su se zaručili 1995. godine. Njihovo vjenčanje je izazvalo veliku medijsku pažnju i nazvano “vjenčanjem desetljeća”. Ceca je rodila dvoje djece u braku s Arkanom, Veljka i Anastasiju. Nažalost, u siječnju 2000. godine Arkan je tragično preminuo.

Kasnije, Svetlanin put se ukrstio s Andrejem Kujundžićem, reli vozačem, na snimanju njegove televizijske emisije “Najveća brzina”. Njihova ljubavna priča je procvjetala tijekom trodnevnog druženja, ali nakon toga se Andrej vratio svojoj supruzi Marini. Nakon tog trenutka, Vladan i Svetlana nikada nisu eksplicitno priznali svoju ljubavnu vezu, iako su postojala nagađanja o njihovoj vezi 2009. godine. U medijima, Ceca je često tvrdila da su samo bliske prijateljice. Svetlana je također imala kratku vezu s manekenom Vladimirom Cvetkovićem iz Novog Sada nakon tragične smrti Arkana. Međutim, ta veza je brzo okončana nakon samo šest mjeseci zabavljanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here