Voditeljica Olivera Jovićević je bila prepoznatljiva po tolk-šou Upitnik , kojeg je vodila , i tako je bila jedna od najprepoznatljivijih lica RTS-a. Naime , nakon 18 godina rada na toj televiziji Olivera je odlučila da da otkaz , i tako je iznenadila mnoge svojom odlukom.

 

 

 

Olivera se nakon otkaza sa RTS-a povukla iz medija , ali po načinu na koji ona živi , očigledno je da joj to ne nedostaje , jer Olivera često putuje , i dalje vodi luksuzan život. Naime , ona na svojim društvenim mrežama , sa svojim pratiocima dijeli fotografije sa raznih putovanja. Olivera često putuje i obilazi kako svjetske metropole , tako i egzotične destinacije.

 

 

Uspomene sa putovanja Olivera dijeli sa svoji pratiocima na Instagramu , a sudeći po raspoloženju na njenom licu , čini se da joj veoma prija život kakav trenutno vodi . Podsjećanja radi. Olivera je svoju odluku povodom otkaza saopštila javno na društvenim mrežama .

-Dragi prijatelji želim da Vas obavjestim da je posle 18 godina mog rada na Radio televiziji Srbije , došlo vrijeme za promjene . Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dvije decenije surađivala radeći emisiju Upitnik , koja je u nekoliko sezona prema zvaničnim mjerenjima bila najgledaniji tolk šou na svim televizijama i vjerujem da sam imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti. Napisala je Olivera.Ona je istakla da najveću zahvalnost duguje gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik , koji je najdugovječniji šou na svim nacionalnim televizijama . Svoj dalji rad nastavila je u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem je pripremala nove projekte i bavila se budućim velikim projektim izazovima i prilikama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here