Popularna pjevačica Suzana Perović je na vrhuncu svoje slave bila u svojim dvadeseti godinama , nakon čega je pala u zaborav , i njezina slava je odjednom opala. Suzana je bila učesnica zadruge 5 , i na taj način pokušala da vrati popularnost , jer su tada rijaliti emisije bile jako popularne u našoj regiji, te su noge ličnosti na ovaj način pokušavale da povrate popularnost koju su izgubile.

 

 

 

Naime , tokom Suzaninog boravka u rijalitiju , njen sin Nikola je opljačkao benzinsku pumpu sa svojim prijateljima , zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu , i svi mediji su danima o tome pisali. Nikola je prvo optužen za ometanje javnog reda i mira , a potom je uslovno pušten na slobodu , a nije se odazivao na poziv nadležnih organa. Sve se to desilo prije deset godina , ali Nikola je nastavio da pravi probleme , a prošle godine je ponovo bio u fokusu medija , kada je sebi pištojem propucao buinu tokom jedne svađe.

 

 

 

 

 

Suzani ovo sve nije nimalo prijatno , ali se hrabro nosila sa svime , a podrška su joj bili muž Vladimir Perović i kćerka Dajana. Mćađa generacija se vjerovatno ne sjeća njene pjevačke karijere , ai ljubitelji rijalitija je pamte i po tome što je kada je ponovo ušla u rijaiti , stupila u vezu sa Mikijem Đuričićem , i to je bila jedna od prvih javnih prevara jer je Suzana bila u braku. Miki je u rijalitiju bio naslina prema njoj , a po izlasku iz rijalitija ona se pomirila sa svojim suprugom. Suzana i danas izgleda odlično , mada mnogi tvrde da se vidi da je nesretna te da nema sjaja u očima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here