Pjevačica Goca Tržan je jedna od najpopularnijih na našoj domaćoj sceni već skoro tri decenije. Goca je poznata kao otvorena ličnost koja zna da napravi odličnu atmosferu. Goca je poznata po britkom ,ošteom umu , i bez dlake na eziku. Njen privatni život je također uvijek bio interesantan javnosti , i o njemu se stalno priča.

 

 

Nedavno su je novinari pitali par riječi , a o na je odličila da priča i o estradi pa je rekla:
-Ne znam šta da vam kažem. Estradu ne analiziram previše , neću da me boli glava. Mislim da su moje kolege oprezne. Malo smo u neznanu što radimo u ovim uslovima , kako da udovoljimo sebi i svom ukusu , a da opet animiramo i publiku. Ako uložimo novac u nove pjesme pa nas opet zatvore , šta ćemo tad ? I mi imamo djecu , troškove , plaćamo stru . Zato razmišljam samo o svo m poslu, te kako da ga unaprijedim . Imam snimljene pjesme za koje sada snimam spotive, tražim nove. Ne solim ja toiko estradu iako je sve vrlo neizvjesno, ali neizvjesnost je oje srednje ime.-

 

 

Novinari su joj naglasili , s obzirom da je već 7 godina u braku , sa mlađim partnerom , i da su godine učinile svoje , da djeluju kao stari bračni par ona je istakla :
Ja sam sigurno stara , on još nije toliko ha,ha.
U svakom braku ima trzavica i sitnih problema , pa je novinare tako zanimalo da li i kod njih ima sličnih situacija, a Goca je istakla da nisu imali kritične trenutke , iako su morali da vode ozbiljne razgovore , ali ipak nije bila krita . Nisu nikada bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. uvijek su umjeli da prepoznaju kada nešto nije kako treba , i da je vrijeme da razgovaraju kako bi se vratili jedno drugome.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here