Juče je u Crnoj Gori održano venčanje koje je postalo glavna tema u regionu. Identitet mladenaca i gostiju nije poznat javnosti, ali zna se da bez prisustva muzičkih zvezda ovo slavlje ne bi bilo potpuno.Voditelj Uroš Božić je na svom Instagram storiju podelio snimke sa ovog neobičnog venčanja na obali mora, otkrivajući da je budžet iznosio milion evra. Ovakvi prizori nisu uobičajeni u ovim krajevima, već se viđaju samo na glamuroznim događajima svetskog džet-seta.

Veseli svatovi, brzi automobili, prepune ulice, stolovi i pozornica tik uz more… Novac se troši bez ustezanja, niko ne štedi, a tu su i Sloba Radanović i Lepa Brena koji su svojim pesmama podigli atmosferu do maksimuma.Svatovi su bili oduševljeni kada je Sloba zapevao svojim prepoznatljivim glasom, ali uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada se na pozornici pojavila Lepa Brena.

Domaćini su zaista izdašno trošili novac, pa su za goste izabrali skupa pića, a na meniju su se, sasvim očekivano, našli morski plodovi. Takođe je organizovan vatromet koji je obasjao celu obalu.Mnogi su uvereni da se ovakvo slavlje neće skoro ponoviti.Na ovoj spektakularnoj svadbi, jedan od najzanimljivijih gostiju bio je popularni pevač Sloba Radanović. Sloba je postao poznat javnosti upravo kroz svoje učešće u jednom rijaliti šou programu, gde je osvojio srca publike svojim talentom i harizmom. Od tada, njegova popularnost je kontinuirano rasla, a posebno je doživeo veliki uspon u poslednje vreme.

Sloba je svojom muzikom osvojio brojne fanove širom regiona i postao jedan od najtraženijih pevača. Njegovi singlovi su osvojili vrhove muzičkih top-lista, a njegovi nastupi su uvek dočekani s oduševljenjem. Njegov prepoznatljiv glas i emotivnost koju prenosi kroz pesme doprinose njegovoj sve većoj popularnosti.Pored muzike, Sloba je stekao reputaciju i kao javna ličnost koja privlači pažnju svojim stilom i izgledom. Njegov modni izraz je prepoznatljiv i često inspiriše mlade ljude. Takođe, Sloba je poznat po svojoj harizmi i simpatičnom pristupu prema fanovima, što mu je donelo još veću popularnost i podršku.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here