Porodica Ražnatović je u proteklih mjesec dana veoma popularna u medijima , a razlog tome je rođenje drugog sina Veljka Ražnatovića. Taman što je Ceca proslavila rođenje drugog unuka , odmah se sprema i za treće. Naime , nekoliko dana nakon Krstanovog rođenja , Anastasija je objavila da je u petom mjesecu trudnoće , te da sa svojim partnerom Nemanjom Gudeljom očekuje djevojčicu , koja će stići na jesen. Ceca se posebno obradovala što će dobiti unuku , pa je tom prilikom se i našalila kako će bankrotirati kada joj se unuka rodi.

 

 

Anastasija i Nemanja su u vezi više od godinu dana , i trenuutno je mlada pjevačica u Sevilji , kod svog dečka , i tamo čeka papire za stalni boravak , te zbog toga ne može napuštati državu , i nije čak mogla doći ni na Krstanovo rođenje. Nemanja i Anastasija planiraju da se vjenčaju u julu , a vjenčanje će biti u Španii , dok iduće godine planiraju crkveno vjenčanje u Srbiji.

 

 

 

Svi koji prate show Ceca i Djeca , mogu vidjeti da se Anastasija osjeća odlično , te da uživa u šetnjama sa svojim dečkom , a nedavno su oboje bili u posjeti Torinu , a Anastasija je to podijelila na Instagramu. Na društvenim mrežama kruži jedna snimka , na kojoj Nemanja pleše na jednoj žurci uz špansku muziku , i moramo priznati da mu odlično ide , kako mrda kukovima , i izvodi dojmive pokrete . U komentarima je dobio veliki broj komplimenata kao i pohvala za svoj ples , a bilo je i onih kojima se to nije svidjelo kao i uvijek , i pokazala se ona poslovica tačnom : “O ukusu se ne raspravlja.”

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here