Poznata folk pjevačica Seka Aleksić , je u braku sa svojim suprugom Veljkom već više od deceniju . Oni imaju dva sina , kojima su posvetili svoj život , te je Seka za razliku od većine svojih kolegica svoj dom izgradila daleko od buke velegrada. Veljko i Seka uživaju u miru u svojoj vili u Staroj Pazovi , a kako su istakli da im je najbitnije što su tu kao normalni ljudi , i žive mirim povučenim životom zajedno sa svojom djecom.

 

 

Veljko i Seka su prave komšije , a stanovnici Stare Pazove za njih imaju samo riječi hvale . Ističu da je porodica ljubazna , da uvijek svakog pozdravlja i pomaže ako je pomoć potrebna , a vrlo često u ljetnim mjesecima , pozovu sve mališane iz komšiluka da se igraju u njihovom bazenu u kući.Nakon rođenja drugog sina Seka je smanjila broj svojih nastupa , i posvetila se odgoju djece , a Veljko i ona su nerazdvojni od dana kada su stupili u svoju ljubavnu vezu.

 

 

Prije veze sa Veljkom , Seka je bila u vezi sa manekenom Mladenom Radulovićm , a sve se to dešavalo 2009.godine . Ubrzo nakon prekida sa Mladenom , pojavile su se fotografije koje su nastale na crnogorskom primorju , i na kojima je Seka bila sa Veljkom , a za koje se ispostavilo da je angažovan kao njen tjelohranitelj , i sve to zahvaljujući svojoj karijeri kik boksera . Nedavno je na zahtjev svojih pratilaca na Instagramu Seka objavila njenu prvu sliku sa Veljkom , a kao opis like je napisala “Ja plava”. Tada je Seka imala kraću kosu , ofarbanu u plavo , a Veljko je bio uredno ošišan i bez velike brade , koju njegue godinama. Moamo priznati da je prije izgledao privlačniji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here