Ana Bekuta je pjevačica narodne muzike koja je na estradnoj sceni već decenijama . Anu imamo priliku gledati i kao član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu Zvezdama Granda , u kojem se nalazi već duži niz godina.

 

 

Poznato je da je Ana već duži niz godina ila u emotivnoj vezi sa poznatim srpskim političarom Milutinom Mrkonjiće Mrkom , koji je preminuo prije više od godinu dana , a posljednjih devet godina svog žviota proveo je sa Anom , zajedno su živjeli , iako se nikada nije službeno razveo od svoje supruge Maše. Ana je nakon Mrkine smrti bila neutjšna , ali i riješena a ispunji njegovu posljednju želju a to je da ona nastavi da pjeva.

 

 

Sa Anom su stalno njeni unuci , koji su joj pomogli da se oporavi nakon teškog gubitka. Ana je nedavno fotografisana u šetni , i na osnovu fotografije možemo zaljučiti kako je Ana utjehu pronašla u hrani , jer se vidno udebljala i čini se da je zaboravila koliko joj je upornosti trebalo da smrša zadnji put kada je uspjela da izgubi 12 kilograma . Neki od njenih fanova misle da je nakon smrti majke ponovo pala u depresiju koju liječi hranom , a činjenica da se udebljala je izašla na vidjelo kada e završeno toplo vrijeme . Ona je nedavno na snimanju Zvezdi Granda došla u pantalonama na lastiš , i posljednja tri dugmeta svoje košulje nije mogla ni zakopčati stomak i čini se da je krajnje vrijeme da opet krene na dijetu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here