Lena Kovačević, poznata pjevačica iz Srbije, gaji veliku ljubav prema jazz glazbi. Ne samo da posjeduje izuzetan vokalni talent, već također pokazuje svoje vještine kao skladateljica i tekstopisacica. Lena je rođena 1982. godine i još uvijek živi u Beogradu, svom rodnom gradu. Važno je napomenuti da je njen otac, cijenjeni akademik Dušan Kovačević, postao poznat kao pisac i scenarista, što je imalo velikog utjecaja na Lenin umjetnički put.

Njena strast prema glazbi razvila se u mladosti, što ju je navelo da nastavi školovanje u tom području. Pohađala je osnovnu i srednju glazbenu školu prije nego što se upisala na prestižni Konzervatorij za glazbu u Amsterdamu, gdje je uspješno završila studij. Široj publici se predstavila nakon suradnje s Momčilom Bajagićem Bajagom na pjesmi “Pada vlada” u filmu “Profesionalac”, koji je režirao njen otac. To je bio njen prvi javni nastup i poslužio je kao platforma za izlaganje njenog talenta.

Godine 2009. izdala je debitantski album, a dvije godine kasnije udala se za poduzetnika Veljka Bančinu, s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Njihovo vjenčanje bilo je intimno, prisustvovali su samo najbliži članovi obitelji i prijatelji. Pjevačica rijetko govori o svom privatnom životu, jer i ona i njen suprug preferiraju zadržavanje niskog profila. Javno je poznato da imaju dva sina, Vuka i Teodora, koji su pjevačici prioritet u odnosu na karijeru.

Lena aktivno koristi društvene mreže i nedavno je podijelila fotografiju koja je privukla značajnu pažnju. Na fotografiji je nosila haljinu koja je izuzetno podsjećala na vjenčanicu. Duga haljina pratila su elegantne rukavice do lakta koje su dodale dašak sofisticiranosti, a frizura je bila besprijekorno oblikovana. Baš ta haljina probudila je uspomene na vjenčanicu koju je Lena nosila 2011. godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here