Vest o raskidu veze između učesnika rijalitija “Zadruga”, Filipa Cara, i pobednice Aleksandre Nikolić, odjeknula je kao bomba. Ova veza je bila posebna jer je Aleksandra bila prva devojka koju je Filip doveo u kuću nakon sticanja popularnosti u rijalitiju.Samo nekoliko dana pre raskida, oboje su delili slike i snimke na društvenim mrežama, pokazujući kako uživaju u kući smeštenoj u selu Dramalj, nedaleko od Crikvenice. Ta prelepa kuća se prostirala na dva sprata, sa pogledom na Jadransko more, na mirnom mestu na obroncima brda. U prizemlju je bila smeštena poslovna prostorija, dok je čitava kuća imala četiri velike terase koje su pružale predivan pogled na okolno zelenilo.

Važno je napomenuti da se nedaleko od kuće nalazila osnovna škola koju je Filip pohađao, kao i katolička crkva. Filip je tokom svog učešća u rijalitiju ponosno isticao da je iz Crikvenice, ali zbog kazne koju je imao, nije mogao da je poseti čak dve godine.Ovaj raskid je izazvao iznenađenje kod mnogih, jer su Filip i Aleksandra delovali srećno i zaljubljeno. Međutim, kao što često biva, odnosi u rijaliti svetu mogu biti vrlo turbulentni i nepredvidivi. Ostaje da se vidi kako će se njih dvoje nositi s ovim raskidom i nastaviti svoje živote nakon završetka rijalitija.

Njihova veza je imala svoje uspone i padove, kao i svaki par u rijalitiju. Bili su suočeni s raznim izazovima, intriga i spletkama koje su deo života u kući “Zadruge”. Ipak, zajedno su prolazili kroz sve te teškoće, gradeći snažan odnos i pokazujući jedno drugom ljubav i vernost.

Izvan rijalitija, Filip i Aleksandra su se trudili da održe svoju vezu, putujući zajedno i provodeći vreme van kamera. Njihove slike i snimci na društvenim mrežama svedoče o srećnim trenucima koje su delili.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here