Mahir Petrović, bivši natjecatelj popularnog glazbenog natjecanja Zvezde Granda, suočava se s ozbiljnim optužbama koje su proizašle iz prometne nesreće koja se dogodila 31. srpnja 2023. u Gornjem Vakufu. Nažalost, nesreća je rezultirala smrću pješaka po imenu Jozo B., a Petrović je optužen za nesreću i pobjegao s mjesta događaja. Iako je proces istraživanja još uvijek u tijeku, donesena je odluka da Petrović neće biti pritvoren u ovom trenutku.

Unatoč ozbiljnosti situacije, Mahir Petrović nastavio je s nastupima i promocijama na društvenim mrežama. Nedavno je na svom Facebook profilu podijelio svoju verziju događaja. Prema njegovoj priči, vozio se prema trgovini “Bingo” kada je odjednom osjetio udarac. Tvrdi da nije vidio što je udario na cesti i da su ga njegovi kolege obavijestili da je to bio udarac psa dok je vozio brzinom od 70-80 km na sat u trećoj brzini.

Petrović također izjavljuje da ne bi pobjegao s mjesta nesreće da je vidio osobu na cesti i naglašava da se osjeća duboko žalosno zbog događaja. Otkrio je da je izgubio 20 kilograma od nesreće i da svakodnevno uzima tablete za smirenje kako bi mogao normalno funkcionirati. Nakon incidenta, Petrović je posjetio mjesto nesreće, iako ne u svom vlastitom vozilu. Tijekom tog posjeta, preplavili su ga osjećaji straha i tuge. U svojoj izjavi, izražava sućut obitelji preminulog Jozo B., iako ga nije osobno poznavao. Naglašava da osjeća duboko suosjećanje prema obitelji žrtve i razumijeva težinu situacije.

Ova tragedija duboko je potresla Mahira Petrovića, koji na svojoj Facebook stranici otvoreno dijeli svoje emocije i izražava duboku tugu zbog svega što se dogodilo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here