Porodica Šoković je prije otprilike dva mjeseca podijelila divnu vijest o prinovi koja dolazi u njihovu porodicu . Kako su najavili Saška i đole bili su presretni što su postali roditelji sinčića kojem su ponosni roditelji dali ime Aleksandar. Napravili su veliko slavlje povodom rođenja malog nasljednika , a pridružili su im se najuži članovi porodice.

 

 

Saška Đoković je postala omiljena ličnost među mnogobrojnim influensericama i modnim savjetnicama. Komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju još od rođenja djeteta i uprkos vlastitom priznanju da se u trudnoći udebljala uspjela je skinuti višak kilograma u rekordnom vremenskom periodu, te sada izgleda bolje nego ikada.

 

 

Saška privlači pažnju pogleda gdje god se pojavi , jer je njen izgled nakon rođenja besprijekoran , a u stanju je uskladiti porodični život sa osobnim nastojanjima i oavezama. Iako je predana suprga i majka , Saška još uvijek nalazi vremena za rigorozne treninge i brigu o sebi , jer je to čini sretnom , i stekla je naviku da stalno trenira , a nedavno je podijelila svoje slike iz teretane , na kojima izgleda uglađeno i dotjerano . Nosila je nježnu šminku koja je naglasila njene lijepe crte lice , i pohvalila se sa modernom frizurom dokazujući da su odlučne mlade majke sposobne pronaći vremena i za sebe . Saška veoma vodi računa o svom izgledu , pa su njene objave na Instagramu dobile ogromnu podršku njene baze obožavatelja.Uprkos izazovima s kojima se susreće , ova mlada majka ne prestaje donositi novitete u modnom svijetu i svakim danom plijeni sve više pažnje.  Šta vi mislite o Saški Đoković? Pratite li je na Instagramu ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here