Ana Brnabić, premijerka Srbije, ostvarila je značajan društveni uspeh kao prva žena na državnoj funkciji koja se otvoreno izjasnila kao pripadnica LGBT zajednice. Ona je u srećnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić, s kojom je stvorila porodično gnezdo. Njihov dom na Dedinju postao je mesto radosti i sreće, posebno nakon dolaska njihovog sina Igora.

Premijerka Ana Brnabić s pravom čuva svoju privatnost i privatni život, pa se retko eksponira u javnosti. Međutim, prošle godine je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio dom Ane Brnabić i objavio fotografiju na Instagramu koja je otkrila deo njihovog porodičnog doma.

Poseta je protekla u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, uz laganu večeru i razgovore. Predsednik je prvi put bio kod Ane i pohvalio se sjajnom atmosferom i ukusnom hranom. Fotografija je otkrila da dom Ane Brnabić poseduje prostrano i uređeno dvorište koje izgleda zaista impresivno.

Ana je jednom prilikom govorila o svom privatnom životu u emisiji “Amidži šou”. Otkrila je da bi volela više da spava i da je tokom odrastanja pravila mnoge nestašluke i gluposti koje su pružile izazov njenim roditeljima. Takođe, otkrila je da joj je nadimak Aša i da joj partnerka Milica kupuje garderobu. Pored stana u kojem žive, Ana Brnabić poseduje i nepokretnu imovinu na hrvatskom ostrvu Krk, gde ima kuću od 160 kvadrata koju je stekla pre nego što je započela političku karijeru. Iako Ana Brnabić održava svoju privatnost, njena uspešna politička karijera i njena podrška LGBT zajednici čine je inspirativnom figurom za mnoge ljude u Srbiji i šire. Osim što je inspirativna ona je jako duhovita i često svojim javnim izjavama nasmije publiku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here