Poznata kolumbijska pjevačica Shakira je bila u centru medijske pažnje , kada je prije nekoliko mjeseci objavila da je njen muž , koji je poznati fudbaler Pike prevario . Nakon njegove prevare Shakira je snimila pjesmu koja je postala veliki hit u kojem omaložava Pikea i njegovu ljubavnicu. Svi svjetski mediji su penosili objave vezane za prevaru njenog supruga.

 

 

Shakira je jedna od najljepših i najzgdnijih žena na svijetu . Nedavno je svoje pratioce i obožavatelje usrećila kada je u javnost izašla njena fotografija sa poznatim glumcem Tom Cruzom , a kojeg prate razne kontraveze. Niame , Shakira i Tom su se družili na trci Formule 1 , a zatim su se zajedno preselili u VIP ložu i vidno je da su se dobro zabavljali i uživali u zajedničkom druženju , a novinari su o iskoristili da špekulišu o tome da se između njih dvoje rodilo nešto više od samog druženja.

 

 

Poznato je da je Shakira bila u braku sa Piketom nešto više od 12.godina , i u tom braku su dobili dva sina Sašu i Milana , koji su nakon njihovog razvoda ostali da žive sa majkom . Pike i Shakira su se razveli prošle godine . Pjevačica je dobila Bilbordovu nagradu za ženu godine i prva je Latino dobitnica ove nagrade u historiji. Nedavno se Shakira iz Španije preselila sa sinovima u Majami , i čini se spremna da nastovi sa svojim životom . Shakira je rekla da nije važno je li vam neko vjeran ili ne , najvažnije je da ostanete vjerni sami sebi , a istakla je da joj je muzika najviše pomogla onda kada joj je bilo najteže.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here