Ana Korać je javna ličnost iz Srbije koja se proslavila učestvujući u televizijskim rijaliti programima. Rođena je 1992. godine u Zenici, Bosna i Hercegovina. Postala je poznata nakon učešća u rijalitiju “Zadruga”, gde je stekla veliku popularnost zbog svoje harizme, atraktivnog izgleda i učešća u raznim događajima tokom emisije.Pre “Zadruge”, Ana se takođe pojavila u drugim rijaliti programima, uključujući “Parove”. Tokom svog učešća u rijalitijima, privukla je pažnju medija, a njen život, odnosi i događaji u kojima je učestvovala često su bili predmet raznih medijskih izveštaja.Nedavno su novinari otkrili da je Ana Korać, starleta, uspela da se venča i rodi iste godine, ali je već donela odluku da okonča brak sa biznismenom.

 

 

Tokom perioda njihovog zajedničkog vremena, Ana je držala svog emotivnog saputnika podalje od javnosti, otkrivajući njegovo postojanje tek na svom rođendanu. Ipak, poštovala je njegovu želju za privatnošću, a nakon objave o trudnoći, Koraćeva je odlučila da se povuče iz očiju javnosti. Nedavno su se počele širiti glasine o Aninoj vezi sa njenim partnerom i ocem njenog sina Matea. Ipak, izgleda da se Ana nedavno razvela od svog supružnika.Ana je dugo čuvala tajnu o svojoj vezi, braku, te sada i o razvodu. Bez obzira na njenu nespremnost da o tome govori, tema se počela široko raspravljati.

 

 

Na kraju, Ana i njen partner donijeli su odluku o razdvajanju, a ona je odlučila ostati u stanu koji je od početka bio na njenom imenu, mjestu koje su zajedno kupili kada su postali roditelji. Srećom, njihov razvod je prošao mirno, a obje strane su brzo postigle sporazum o svim pitanjima. Ana je odmah vratila svoje djevojačko prezime u dokumentima, označavajući završetak procesa razvoda.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here