Anita Stanojlović, jedna od učesnica rijaliti programa “Zadruga”, potiče iz Kruševca i profesionalna je šminkerka. Bez obzira na svoju mladost, iza sebe ima “burovitu prošlost”.

Prema medijskim izvještajima, Anita je postala majka sa 17 godina i pobjegla je od muškarca s kojim je dobila dijete zbog navodnog nasilja u vezi. “Imam dijete od dvije godine, a završila sam sa tim muškarcem prije nego što sam saznala da sam trudna… Jer bilo je nasilja; počeo je psihički i fizički zlostavljati mene. Prekinula sam to, iako i dalje imam problema, prijetnje i svašta nešto”, izjavila je Anita, dodajući da joj je bivši prijetio kada je saznao da ulazi u “Zadrugu”. “Znam da on ne može ništa osim prijetiti, tako da se ne bojim. Rekao mi je: ‘Ako u Zadruzi uradiš nešto pogrešno, uzimam ti dijete… A dok sam u Zadruzi, dijete će čuvati moja i njegova majka.'”

Kada je ulazila u rijaliti, Anita nije željela komentarisati svoj emotivni status, ali je istakla da je otvorena za nove ljubavi. “Možda sam trenutno zauzeta, ali ću ući kao slobodna žena! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će se dogoditi. To je deset mjeseci; emocije su nepredvidive, niko ne može reći: ‘E, tako će biti’.” Anita sebe opisuje kao osobu sklona svađi i neće ostati dužna nikome ko je napadne. Tom prilikom je komentarisala i neke od muških učesnika ovog rijalitija. “Dejan mi je privukao pažnju izgledom, a mislim da je Filip Car sasvim OK. S njim mogu puno toga uraditi, ali na osnovu izgleda, ne. Karić je zgodan, ali malo niži. Volim visoke, tamne muškarce.”

Podsjetimo, Anita je započela ljubavnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom u “Zadruzi 6”, a njih dvije planiraju vjenčanje koje je najavljeno za 11. juli. “Znamo datum, 11. jula će biti vjenčanje, i bit ćete pravovremeno obaviješteni o svemu. Shvatila sam da je Anita prava osoba kada smo zajedno stale pred njenu majku. Zaslužila sam da me netko tako voli. Stavila me na prvo mjesto”, rekla je Matora za “Blic”. Prema medijskim izvještajima, Matora planira sebe ostvariti i kao majka, a Stanojlovićeva se u potpunosti slaže s tim.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here