Na Novom groblju u Beogradu jučer je bio ispraćaj gdje je kremiran i ispraćen preminuli glumac Žarko Laušević.

Fotografije jasno pokazuju da kada se slavne osobe pojave, obično privlače veliku publiku. Među njima najviše pažnje izazvala je Vesna Trivalić koju je držao suprug i kolega Irfan Mensur dok je glasno plakala od bolova.

Prema izvješćima lokalnih medija, tijekom pogreba također se dogodio manji nesretni događaj.

Navodno se ženi čiji je identitet za sada nepoznat zapalila kosa ispred kapelice. Vesna Trivalić brzom je junačkom akcijom intervenirala i ugasila plamen.

Marija Vicković, Radoš Bajić, Andrija Milošević, Nedeljko Bajić, Viktor Savić, Olivera Viktorović, Jana Bjelica, Nemanja Bjelica, Miki Manojlović, Nebojša Dugalić, Vesna Trivalić, Irfan Mensur, Milan Marić, Petar Benčina, Vesna Čipčić, Branka Petrić, Siniša Kovačević , Ljiljana Blagojević, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Nela Mihajlović, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Dejan Lutkić bili su među prvima na sahrani.

U čast svog dragog prijatelja i kolege, glumci su okitili bijele i crvene ruže. Neki nagađaju da ovakav izbor cvijeća ima dublje značenje jer je njihov prijatelj prethodno glumio Petra u filmu “Oficir s ružom” i nosio dvije ruže – jednu za Ljiljanu, a drugu za Matildu.

Za ostvarenje ove uloge Lauševiću je 1987. godine dodijeljena Zlatna arena u Puli.

Aniti, Lauševićevoj supruzi, u kapelici su se pridružila i njihova djeca Asja, Jan i Dušan koji su primali sućut.

Duboka ljubav koju je Žarko Laušević dijelio sa svojom drugom suprugom Anitom nepopravljivo je srušena i oboje su uplakani. Utjehu su potražili u kapelici gdje su primali sućut prisutnih.

Na fotografiji je Dušan, njegov sin, koji je djelovao potpuno miran i bez emocija dok je stajao kraj lože.

Ljudi okupljeni u kapelici bili su preplavljeni emocijama, ronili su suze i izražavali svoju tugu grlenim zvukovima dok su slušali razne pjesme, uključujući i dirljivu melodiju pod nazivom “Zlatni dan.

Nakon izvedbe skladbe Franka Sinatre “My Way” u izvedbi zbora u kapelici se čula pjesma “Deer Die Alone” glazbenog sastava “Posljednja igra leterpi”.

Nakon razdoblja povučenosti, obitelj je primila tihe izraze sućuti od brojnih poznanika i kolega.

Gubitak Žarka nešto je s čime se njegovi prijatelji i kolege i danas teško mire. Čak i sada ostaju neutješni, jer spoznaja da on više nije s njima nastavlja biti borba. Osjećaj gubitka je onaj koji vjerojatno nikada neće u potpunosti nestati.

BONUS VIDEO:

@alo_portal

Porodica Žarka Lauševića ulazi u kapelu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #zarkolausevic

♬ original sound – Alo_portal

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here