Bojana Šarović je ostavila snažan utisak na publiku tokom svojeg učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, gde je osvojila osmu poziciju. Njena lepota je oduzimala dah i privlačila ogromnu pažnju, zbog čega je bila smatrana za najzanimljiviju takmičarku te sezone. Nakon što je Stefan Petrušić pobedio, Bojana je nastavila da razvija svoju karijeru, snimajući brojne pesme u narednoj godini.

Međutim, nakon tog perioda, Bojana je donela odluku da se distancira od očiju javnosti i preseli u drugu državu, povlačeći se iz svetla reflektora. Razlozi iza te odluke ostaju misterija, ali jedno je sigurno – Bojana poseduje izuzetan talenat i imala je potencijal za veliki uspeh u muzičkoj industriji.

Iako je napustila javne nastupe, Bojana je i dalje ostala posvećena svojoj strasti za pevanjem i postala deo benda. Međutim, fokus joj je bio na majčinstvu jer je postala majka bliznakinja, devojčica Srne i Tare, rođenih 2013. godine. Majčinske obaveze su je usmerile ka odmoru od pop muzike, a svoje slobodno vreme provodi sa svojim voljenim ćerkama.

Bojana se i dalje povremeno javlja na svom Instagram profilu, iako njen nivo aktivnosti nije visok. Kada objavi fotografiju, često dobija komplimente za svoj izgled i stil. Njen izgled i modni stil su neosporno zapaženi, a mnogi je hvale za prefinjenost i savršeno odabrane odevne kombinacije. Iako je javnost možda izgubila priliku da uživa u njenom pevačkom talentu na velikoj sceni, Bojana Šarović je i dalje prisutna u srcima svojih obožavalaca i posvećena svojoj porodici i strasti prema muzici. Što bi se reklo ova pjevačica je puni paket i stas i glas.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here