Julia Roberts, glumica koja je nedavno napunila gotovo 56 godina, ima bogatstvo i slavu zahvaljujući svojoj karijeri u nekim od najpoznatijih filmskih ostvarenja. Njezin suprug, Danny, i njihova trojica predivne djece – Henry, Hazel i Fineus, čine njenu obitelj potpunom. Njihova dva velika doma, udaljena samo dvadesetak minuta hoda jedan od drugoga, pružaju im osjećaj luksuza i udobnosti. Osim toga, obitelj uživa u posebnom ranču u slikovitom Novom Meksiku.

Iako trenutno živi raskošan život, Julia Roberts suočila se s izazovima u prošlosti i prihvatila svoje greške. Iako se trudi zadržati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, mediji često otkrivaju njene tajne. Julia je bila u vezi s drugim poznatim glumcima, uključujući Liama Neesona, Kiefera Sutherlanda, Jasona Patricka, Matthewa Perryja i Benjamina Bretta. Bila je čak blizu braka s Kieferom Sutherlandom, ali su se razišli samo nekoliko dana prije planiranog vjenčanja.

Godine 1993. Julia je upoznala muzičara Laja Lovetta, a njihova privlačnost bila je neosporna. Uskoro su počeli zajedno stvarati glazbu i dijeliti uzbudljive trenutke. Međutim, nakon dvije godine veze, odlučili su da je najbolje da se razdvoje. Julia je priznala da je brza udaja bila nepromišljena odluka i da jednostavno nije bila spremna za taj korak, unatoč šarmu muzičara. Lovett je želio osnovati obitelj, no Julia nije bila spremna postati majka.

S obzirom na različite životne vizije, njihova veza nije mogla opstati. Tijekom snimanja filma s prijateljem Bradom Pitom, Julia je upoznala Daniela Modera. Njih dvoje su se zaljubili i ubrzo se vjenčali. Julia je istaknula da joj je Daniel pomogao sazrijeti i shvatiti pravu suštinu života. Njihova priča pokazuje kako se i nakon teških trenutaka može pronaći sreća i ispunjenje u životu. Julia Roberts, svjetski poznata glumica, i dalje cijeni svoju privatnost, ali njen život obiluje pričama o ljubavi, izazovima i rastu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here