Vlade Divac, proslavljeni srpski košarkaš, donio je emotivnu odluku da se trajno preseli u Sjedinjene Američke Države. Nakon povlačenja iz košarke, Divac je boravio u Srbiji i bio je predsjednik Olimpijskog odbora. Unatoč svojim nastojanjima da kupi više tvrtki, to nije uspio postići, što ga je navelo da se 2016. godine vrati u SAD, gdje trenutno boravi sa svojom obitelji u Los Angelesu.

Divacov odlazak iz Srbije drugi put izazvao je gorčinu, iako je njegova humanitarna organizacija “Ana i Vlade Divac” godinama pomagala pojedincima i društvu u Srbiji. Tokom intervjua, Divac se emotivno osvrnuo na te poteškoće i zdravstvene probleme koje je doživio kao posljedicu stresa. Izrazio je osjećaj nepravde i izdaje, te je opisao kako se osjećao ranjivim, posebno kada su ga oklevetali zbog svojih humanitarnih nastojanja.

Divac je također podijelio lične izazove koje je doživio, uključujući situaciju u kojoj mu je kolega zatražio lijekove za dijete, a kasnije ga oklevetao. Ovaj incident rezultirao je velikim stresom i zdravstvenim problemima, uključujući čir. Divac se suočio s teškom situacijom kada je zbog komplikacija iz tog čira završio u bolnici i morao primiti višestruke transfuzije krvi.

Uz to, Divac je prošao kroz osobnu tragediju kada je njegov otac izgubio život u prometnoj nesreći. Tužna vijest stigla je u večernjim satima, a Divac se zatekao u bolnici, gdje mu je liječnik priopćio smrt oca. No, žalovanje je prekinula žena koja je pokušala fotografirati taj trenutak, što je dodatno povećalo njegovu tugu. Ova priča o Vlade Divcu naglašava njegove izazove i emocionalne teškoće koje je doživio, dok istovremeno ističe važnost empatije i poštovanja prema tuđoj boli i osjećajima u teškim trenucima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here