Ova sezona rijalitija Zadruga obara sve rekorde gledanosti, a veliku ulogu u tome imaju Dalila i Dejan Dragojević. Oni su postali dobro poznati svima koji prate rijaliti zbog zbivanja između njih dvoje i onoga što se i dalje dešava. Kako će se sve na kraju razviti, ostaje neizvjesno, ali jedno je sigurno – zaradili su značajnu količinu novca zahvaljujući dramama koje su stvarali tokom čitavog perioda.

Prije svojeg učešća u rijalitiju Zadruga, Dalila je bila učesnica rijalitija Parovi. Kao nagradu za svoju pobjedu u petoj sezoni Parova, koju je osvojila na Hepi televiziji, Dalila je dobila novčanu nagradu od trideset hiljada eura. Također, pohvalila se da je dobila stan u Beogradu vrijedan osamdeset hiljada eura. Međutim, istina je da je stan u Zemunu u kojem je živjela prije udaje za Dejana ustvari bio iznajmljen na dnevnoj bazi. Više informacija o tom stanu možete pronaći u članku. Dalila i Dejan Dragojević stekli su ogromnu popularnost upravo zahvaljujući svojem učešću u rijalitiju Zadruga. Njihova priča privukla je pažnju publike i postala predmet velikog interesovanja.

Njihov ljubavni odnos, koji je bio isprepleten brojnim dramama, sukobima i preokretima, intrigirao je gledatelje i stvorio veliku bazu fanova. Njihova otvorena svađa, pomirenja i emotivni trenuci izazivali su razne reakcije i komentare među obožavateljima rijalitija.Mediji su pratili svaki korak Dalile i Dejana, izvještavajući o njihovim najnovijim dešavanjima i razvoju odnosa. Njihovi postupci i reakcije često su bili predmet rasprave i analize u široj javnosti.

Osim toga, njihova popularnost proširila se i na društvene mreže, gdje su imali veliki broj pratitelja koji su željeli biti u toku s njihovim životima i komentirati njihove postupke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here